2012-08-06 08:51:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - vigyázzon jobban az egészségére!

Napi horoszkóp augusztus 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Túlságosan feszültté válhat a helyzet az otthonában. Nem tehet mást, minthogy kezelésbe veszi a dolgokat. Ha van valami, amit nem képes tovább tolerálni, akkor szóvá kell tennie, még akkor is, ha ezzel megbánt valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzi, a párkapcsolata üres, vagy egyenesen társtalan, akkor most van itt az ideje a nagy szerelemnek. Persze nem minden szerelem azért van, hogy párkapcsolattá váljon. Néha csak beigazítja a sorsot, azért hat olyan erővel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem akar engedni az igazából, holott egyáltalán nem biztos, hogy önnek van igaza. Ha képes lenne felülemelkedni önnön kicsinyes nézőpontjain, akkor meglátna más igazságokat is. Akkor pedig könnyebb engedékenynek lennie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon jobban az egészségére! Minden egyes nap halogatás, amit például a fogorvossal, vagy más szakorvossal kapcsolatban tesz, nagyon ártalmas lehet most önmagára nézve. Ne várjon tovább, vegye fel a telefont!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vidám és örömteli napra számíthat. Végre túl lehet nehéz dolgokon, sőt akár még nyaralásra is indulhat. Ha azon szerencsések közé tartozik, akik az időt valamelyik tengerparton tölthetik, akkor csupán a bőre épségére kell vigyáznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végig kellene gondolnia, mit is akar kezdeni az életével. A sors most hosszabb-rövidebb szünidővel kényeztetheti. Lehet, hogy kényszerből, de mindenképp szánja arra az időt, hogy egyfajta számvetést készít. És elönti, merre tovább?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma hajlamos lehet szebbnek látni a dolgokat, mint egyébkor. Nem kizárt, hogy épp most lát tisztán. Lehet, nem ez a rózsaszín szemüveg, hanem egyéb napokon viselt kormozott üveget. Tartsa meg ezt a látásmódot, mint jó szokást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha most jött vissza a szabadságáról, nehéz lehet visszazökkenni a munkájába. A kötelezettségek most duplán nehéznek tűnhetnek, és az is lehet, hogy valóban fel is torlódtak ön előtt. Nincs mit tenni, bele kell vágnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan meglepetésre számíthatnak ma a Nyilas jegy szülöttei. Valaki, akiről már rég lemondott, de még mindig sokat álmodott, ma jelet adhat önmagáról. Reagáljon azonnal, ha meg akarja tartani a kapcsolatot. A halogatás veszteség.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nem túl szerencsés a pénzzel és üzlettel kapcsolatos ügyekben. Inkább kerülje a bankokat, és a tárgyalásokat is halassza el más napra, ha teheti. Képtelen racionálisan értékelni a dolgokat. Pedig az érzelmeknek itt nincs helye.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Veszekedést, vitát jeleznek a csillagai. Hiába próbál mindent a kedvesére tolni, ha magába néz, be kell látnia, hogy ön szította a konfliktust. Legyen kissé elnézőbb, és végre ne csak önmagával szemben. Ne provokáljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkás napja lehet ma. Igaz, a végén nagyon el fog fáradni, de örömmel töltheti el a jól végzett munka. Ráadásul ezzel egy nagy kő is leszakad a szívéről, tehertől szabadul meg. Azt estét már a jól megszolgált pihenéssel töltheti.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: